Сьогодні, 29.08.2017 в Червонозаводському суді міста Харкова відбулося засідання з розгляду клопотання прокуратури Харківської області про обрання запобіжного заходу

Сьогодні, 29.08.2017 в Червонозаводському суді міста Харкова відбулося засідання з розгляду клопотання прокуратури Харківської області про обрання запобіжного заходу

 

29.08.2017 в Червонозаводському суді міста Харкова відбулося засідання з розгляду клопотання прокуратури Харківської області про обрання запобіжного заходу стосовно поліцейського, який 23 лютого 2018 року перевищів службові повноваження незаконно затримавши адвоката, застосувавши спец засоби - кайданки, що завдало легкі тілесні ушкодження, про що йому 23 серпня 2018 року було оголошено підозру слідчим Прокуратури Харківської області.

Одночасно повідомляємо що 03 травня 2018 року Дзержинський районий суд м. Харкова закрив провадження та визнав незаконним протокол щодо адвоката, за відсутністю складу правопорушення, завдяки професійно обраній правовій позиції та представництву інтересів адвокатури України в цілому в особі адвоката Кубая Юрія, представником адвокатів Хврківщини в комітеті захисту прав адвокатів при Раді адвокатів України, заступником Голови Ради адвокатів Харківської області, адвокатом Гунченко Олександром Вадимовичем, та адвокатом Невинним Іваном Івановичем.

Суд обрав поліцейському запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 35.200 гривень і поклав ряд процесуальних обов'язків.

У приміщенні Червонозаводського суду відчувалась єдність адвокатів Харківщини, завдяки безкомпромісній позиції Голови Ради адвокатів Харківської області, щодо неможливості втручання в діяльність захисника, порушення прав адвоката та гарантій адвокатської діяльності, яка завжди дбає про авторитет та престиж адвокатури. Силу та єдність адвокатури Харківщини посилюють члени комітету захисту прав адвокатів при Раді адвокатів Харківської області під керівництвом Кузьміна Дмитра Володимировича, які завжди докладають максимум зусиль професійно та своєчасно. Якщо ми будемо завжди єдині, завжди разом - ми переможемо.

 

3631